Veel gestelde vragen en de voorwaarden

Wie is WAARDEvolbuiten?
WAARDEVOLbuiten is van Gea Bijkerk, die jou graag van de woning laat mee genieten, zodat je kunt opladen en ontspannen in een heerlijke groene omgeving.

Hoe krijg ik toegang tot de woning?
Ongeveer 10 dagen voor aankomst in de vakantiewoning ontvangt u van ons een code voor het sleutelkastje. Deze kunt gebruiken op de dag van verhuur vanaf 15 uur om de sleutels in uw bezit te krijgen. Bij vertrek om uiterlijk 10 uur verzoeken wij u de sleutels weer terug te plaatsen. U bent vrij om later aan te komen of eerder te vertrekken. De code is exclusief voor u en uitsluitend te gebruiken gedurende uw huurperiode. De geldigheid van de code wordt kort na de genoemde vertrektijd gewijzigd.

Welke inventaris is aanwezig in de woning?
De woning is comfortabel ingericht. In de woning is aanwezig: filter koffiezetapparaat, cafetière, melkopschuimer handmatig, staaf- en handmixer, keukenweegschaal, waterkoker, (combi) oven, vaatwasser en ruim servies. Toch nog vragen? Neem dan contact met me op.

Ik heb een klacht, hoe ga ik daar mee om?
Is er toch iets niet naar wens? Laat het me direct weten dan zal ik mij inzetten om het zo spoedig mogelijk op te lossen. Als het maar enigszins mogelijk is al tijdens uw verblijf.

Krijg ik bevestiging van mijn boeking?
Ja, binnen 2 werkdagen ontvangt u per mail een bevestiging van me. Met hierin ook de betalingsvoorwaarden. Als verhuurder zijn we pas gebonden aan de verhuurovereenkomst na ontvangst van de aanbetaling.

Krijg ik korting op een woning wanneer ik langer dan 1 week boek?
Ja, de tweede t/m vierde week, per week 60 euro korting op de totale huursom.

Kan ik handdoeken en keukendoeken bijboeken?
Dat kan zeker. Een handdoekenpakket bestaat uit een badhanddoek, 2 handdoeken en 2 washandjes, is geschikt voor 1 persoon en kost € 6,=. Bij boeking van 1 of meer handdoekenpakket(ten) is er een badmat in het huisje aanwezig. Een keukendoekenpakket bestaat uit: 2 keukendoeken, 1 gastendoekje en 1 theedoek. Dit pakket kost € 4,=. Bij een langer verblijf dan een week in de woning, ligt in de woning extra bedlinnen klaar.

Wat zit er in de prijs inbegrepen?
Bedlinnen, elektriciteit, gas en water, de eindschoonmaak (wel bezemschoon achterlaten), toeristenbelasting, administratiekosten en btw.

Welke kosten komen er nog bij?
Afzonderlijk te reserveren handdoeken en keukendoeken.

Wat als er iets kapot of verloren gaat?
Dan vergoed u de vervangingskosten. 

Wanneer doe ik de betaling?
Bij een boeking langer dan 70 dagen voor de aankomstdatum dan doet u een aanbetaling van 30% van de totale huursom en de resterende 70% van de huursom uiterlijk 1 maand voor de aankomstdatum.
Bij een boeking korter of gelijk aan 70 dagen voor de aankomstdatum betaald u de totale huursom direct in één keer. 
Hebt u niet betaald dan kan ik als verhuurder u het gebruik van de woning ontzeggen. 

Zijn er kosten aan een wijziging van mijn boeking verbonden?
Wilt u op het bestaande reservering bijboeken of bijvoorbeeld een handdoekenpakket bijboeken dan betaald u geen wijzigingskosten, natuurlijk wel voor u extra verblijf of de extra handdoeken.

Wanneer rekenen we wel wijzigingskosten:
Bij een wijziging langer dan 2 maanden voor de aankomstdatum: 1x extra omboekingskosten van € 30,=.
Bij een wijziging tussen de 2 en 1 maand voor de aankomstdatum: 20% van de totale huursom.
Een maand voor aankomstdatum is wijzigen niet meer mogelijk en is er sprake van annuleren.

Zijn er kosten aan een annulering van mijn boeking verbonden?
Annuleer je als huurder om welke reden dan ook de aangegane huurovereenkomst dan zijn hier kosten aan verbonden. Bij annulering meer dan een maand voor aankomstdatum is dit 30% van de initieel overeengekomen prijs. Bij annulering binnen een maand voor aankomst dan is dit 100% van de totale huursom.

Moet ik een annuleringsverzekering zelf regelen?
Ja, de annuleringsverzekering dient u zelf te regelen.

Wat moet ik voor vertrek zelf schoonmaken?
Voor vertrek graag de woning opruimen, vegen en de meubels weer terugzetten op de plek waar ze bij aankomst stonden. Het beslapen beddengoed in een kussenhoes doen en in de hal neerleggen, zodat we dit weer lekker schoon kunnen hebben voor onze volgende gasten. Bij in gebreke blijven worden de werkelijke meerkosten voor het opruimen en schoonmaken in rekening gebracht, met een minimum van € 50,=.

Wifi
Op dit moment is er nog geen wifi in de woning aanwezig. Wel een televisie met chromecast.

Hoe gaan wij om met uw gegevens?
We zullen uw gegevens alleen gebruiken voor alles wat met uw boeking te maken heeft. 

Waar rekening mee te houden in het bos?
Veel bosgebruikers komen voor de natuur en de rust. Houd daarom rekening met elkaar en zorg ervoor dat je zo min mogelijk geluidsoverlast veroorzaakt. U maakt gebruik van een natuurlijk terrein daardoor is het niet mogelijk om versieringen aan te brengen of (party-)tent, een mobiele hottub of sauna te plaatsen. Geluidsapparatuur mag buiten niet hoorbaar zijn op 5 meter vanaf het huis.
Na zonsondergang verlichten alleen de maan en sterren het bos. Er is dus geen buitenverlichting aanwezig. Tip: Neem een zaklantaarn mee of telefoon met verlichting zodat je als je iets later lopend of fietsend bij het huis komt je deze goed terug kunt vinden. 
Afval doe je in de daarvoor bestemde vuilnisbakken en laat je niet slingeren. Ook zet je je afval niet naast de container. Er is een afvalpas in de woning aanwezig die je kunt gebruiken, mocht je tussentijds graag afval kwijt willen.

Wat zijn de aankomst en vertrektijden?
Op de aankomstdatum bent u vanaf 15.00 uur van harte welkom in de woning en de woning verlaten doet u uiterlijk om 10.00 uur op de vertrekdatum. Uw vertrek voor 10.00 uur is noodzakelijk, zodat wij de woning weer gereed kunnen maken voor de volgende huurder die eveneens  in een lekker schoon huis wil aankomen met fris opgemaakte bedden. Het staat u vrij om later te komen of eerder te vertrekken.
Vertrekt u later dan de aangegeven tijd dan brengen wij een extra huurbedrag per dag in rekening. 

Welke huisregels zijn er?
De huisregels liggen voor u klaar in de woning op een goed zichtbare plek.

Kan ik mijn huisdier meenemen?
Huisdieren zijn niet toegestaan in deze woning. 

Hoe zit het met zoekraken of diefstal van mijn spullen?
De verhuurder is niet aansprakelijk voor schade of letsel ontstaan als gevolg van het verblijf op haar terrein of door het gebruik van de op haar terrein aanwezige faciliteiten; schadeclaims voortvloeiden uit overlast veroorzaakt door derden; mondeling of telefonisch verstrekte inlichtingen; onklaar raken of buiten gebruik zijn van faciliteiten of voorzieningen. 

Gebruik woning
De bij ons bekende gebruikers vanuit de reservering zijn natuurlijk van harte welkom. Krijgt u gasten dan zijn deze overdag van harte welkom tot maximaal het dubbele van het aantal bij ons bekende gebruikers of als dat hoger is tot een maximum van zes. 's Nachts is de woning alleen beschikbaar voor de bij ons bekende gebruikers.