Vragen en voorwaarden

WAARDEVOLbuiten
Gea Bijkerk is eigenaar en laat jou graag van het boshuis meegenieten, zodat je kunt opladen en ontspannen in een heerlijke groene omgeving.

Toegang woning
Ongeveer 10 dagen voor aankomst in het boshuis ontvangt u van ons een code voor het sleutelkastje. Deze kunt gebruiken op de dag van verhuur vanaf 15 uur om de sleutels in uw bezit te krijgen. Bij vertrek om uiterlijk 10 uur verzoeken wij u de sleutels weer terug te plaatsen. U bent vrij om later aan te komen of eerder te vertrekken. De code is exclusief voor u en uitsluitend te gebruiken gedurende uw huurperiode.

In de woning
Filter koffiezetapparaat, cafetière, melkopschuimer handmatig, staaf- en handmixer, keukenweegschaal, waterkoker, (combi) oven, vaatwasser en ruim servies. Toch vragen? Neem dan contact op.

Klacht
Is er toch iets niet naar wens? Laat het me direct weten dan zal ik mij inzetten om het zo spoedig mogelijk op te lossen. Als het maar enigszins mogelijk is al tijdens uw verblijf.

Boekingsbevestiging
Binnen 2 werkdagen ontvangt u per mail een bevestiging van me. Met hierin ook de betalingsvoorwaarden. Als verhuurder zijn we pas gebonden aan de verhuurovereenkomst na ontvangst van de aanbetaling.

Korting bij boeking langer dan 1 week
De tweede t/m vierde week, per week 75 euro korting op de totale huursom.

Handdoeken, keukendoeken en bedlinnen
Per persoon is er een handdoekenpakket aanwezig. Deze bestaat uit een badhanddoek, 2 handdoeken en 2 washandjes. Natuurlijk is er ook een badmat. Het klaargelegde keukendoekenpakket bestaat uit: 2 keukendoeken, 1 gastendoekje en 1 theedoek. Bij een langer verblijf dan een week in de woning, ligt in de woning extra bedlinnen klaar.

In de prijs
Bedlinnen, handdoeken en keukendoekenpakket, elektriciteit, gas en water, de eindschoonmaak (wel bezemschoon achterlaten), toeristenbelasting, administratiekosten en btw.

Iets gaat kapot of verloren
Dan vergoed u de vervangingskosten. 

Betalen
Bij een boeking langer dan 70 dagen voor de aankomstdatum dan doet u een aanbetaling van 30% van de totale huursom en de resterende 70% van de huursom uiterlijk 1 maand voor de aankomstdatum.
Bij een boeking korter of gelijk aan 70 dagen voor de aankomstdatum betaald u de totale huursom direct in één keer. 
Hebt u niet betaald dan kan ik als verhuurder u het gebruik van de woning ontzeggen. 

Wijziging
Wilt u op het bestaande reservering bijboeken of bijvoorbeeld een handdoekenpakket bijboeken dan betaald u geen wijzigingskosten, natuurlijk wel voor u extra verblijf of de extra handdoeken.

Wanneer rekenen we wel wijzigingskosten:
Bij een wijziging langer dan 2 maanden voor de aankomstdatum: 1x extra omboekingskosten van € 30,=.
Bij een wijziging tussen de 2 en 1 maand voor de aankomstdatum: 20% van de totale huursom.
Een maand voor aankomstdatum is wijzigen niet meer mogelijk en is er sprake van annuleren.

Annuleren
Annuleer je als huurder om welke reden dan ook de aangegane huurovereenkomst dan zijn hier kosten aan verbonden. Bij annulering meer dan een maand voor aankomstdatum is dit 30% van de initieel overeengekomen prijs. Bij annulering binnen een maand voor aankomst dan is dit 100% van de totale huursom. 
De annuleringsverzekering dient u zelf te regelen.

Voor vertrek
Voor vertrek ruimt u het boshuis op, veegt en zet de meubels terug op de plek waar ze bij aankomst stonden. Het beslapen beddengoed in een kussenhoes doen en in de hal neerleggen, zodat we dit weer lekker schoon kunnen hebben voor onze volgende gasten. Bij in gebreke blijven worden de werkelijke meerkosten voor het opruimen en schoonmaken in rekening gebracht, met een minimum van € 50,=.

Wifi / televisie
Wifi is aanwezig, een televisie niet.

Uw gegevens
We zullen uw gegevens alleen gebruiken voor alles wat met uw boeking te maken heeft. 

In het bos
U maakt gebruik van een terrein van 11 hectare met andere bosgebruikers. De meeste bosgebruikers komen voor de natuur en de rust. Houd daarom rekening met elkaar en zorg ervoor dat je zo min mogelijk geluidsoverlast veroorzaakt. Het is een natuurlijk terrein waardoor het niet passend is om versieringen aan te brengen of (party-)tent, een mobiele hottub of sauna te plaatsen. Geluidsapparatuur mag buiten niet hoorbaar zijn op 5 meter vanaf het huis.

Maan en sterren
Je ziet hier nog echt de sterrenhemel en de enige buitenverlichting komt van de maan. Tip: Neem een zaklantaarn mee of telefoon met verlichting zodat je als je in het donker thuis komt je het huis terug kunt vinden. 

Afval
Afval doe je in de daarvoor bestemde vuilnisbakken en laat je niet slingeren. Ook zet je je afval niet naast de container. Er is een afvalpas in de woning aanwezig die je kunt gebruiken, mocht je tussentijds graag afval kwijt willen.

Aankomst en vertrek
Op de aankomstdatum bent u vanaf 15.00 uur van harte welkom in de woning en de woning verlaten doet u uiterlijk om 10.00 uur op de vertrekdatum. Uw vertrek voor 10.00 uur is noodzakelijk. We hebben dan de tijd om de woning weer klaar te maken voor de volgende huurder die het ook fijn vindt om in een lekker schoon huis aan te komen met fris opgemaakte bedden. Het staat u vrij om later te komen of eerder te vertrekken.
Vertrekt u later dan de aangegeven tijd dan brengen wij een extra huurbedrag per dag in rekening. 

Huisdier
U bent van harte welkom zonder uw huisdier. 

Zoekraken/diefstal van uw spullen
De verhuurder is niet aansprakelijk voor schade of letsel ontstaan als gevolg van het verblijf op haar terrein of door het gebruik van de op haar terrein aanwezige faciliteiten; schadeclaims voortvloeiden uit overlast veroorzaakt door derden; mondeling of telefonisch verstrekte inlichtingen; onklaar raken of buiten gebruik zijn van faciliteiten of voorzieningen. 

Gasten
Krijgt u gasten dan zijn deze overdag van harte welkom tot een maximum van zes. 's Nachts is het boshuis alleen beschikbaar voor de bij ons bekende gebruikers.