Kenmerken

Er wordt in de woning hard gewerkt aan een perfect resultaat! Zodra er iets klaar is laat ik je hier de foto's zien.

Locatie:

De 4-persoons houtenwoning staat op een ruime plek in het bos van de Langeloërduinen dichtbij Norg met rondom natuurlijke beplanting. Het huis staat er met respect voor de natuur en de plek wordt nog ieder jaar mooier. Op het grote terras aan de zonzijde geniet je hier lekker van of je kiest op de hete dagen voor de schaduwzijde waar je lekker achterover geleund kunt zitten op comfortabele stoelen. Tip: Aan het einde van de middag zit je ook heerlijk in het zonnetje onder het afdak van de schuur.

Vanaf het huisje loop je zo de natuur in en het verharde fietspad ligt op 20 meter afstand. Het dorp kun je vanaf daar zien liggen. Perfect dus.

Inrichting en faciliteiten:
De eigentijdse woning is voor 4 personen en is tegelijkertijd knus als je met twee personen komt. Stap je het huis binnen dan sta je in een ruime hal. Loop je daarna de kamer in dan zie je een gezellige kamer met openslaande deuren aan de voorzijde en ramen tot aan de vloer in de achtergevel. Je hebt hierdoor een optimale buitenbeleving ook op een dag met iets minder fijn weer. Handig om te weten er is geen wifi, wel een televisie met Chrome cast.

De keuken is van alle gemakken voorzien: een keramische kookplaat, combi-oven, afzuigkap, afwasmachine, koelkast met vriesvak en natuurlijk allerlei andere handige en leuke dingen die goed van pas komen. Door de deels open keuken kun je koken en toch samen met de anderen zijn.

De woning heeft twee slaapkamers. Een van de slaapkamers heeft een tweepersoonsbedstee met elektrisch verstelbare bodems (2x80x210). De andere een stapelbedstee met eenpersoonsbedden (80 x 210). Wil je je opfrissen dan is er een lekkere regendouche.

Heb je fietsen mee dan is er plaats in de schuur. Wel zo veilig en de volgende dag weer opgeladen als je dat wilt. Is er veel kleding vuil geworden? Wassen en drogen kan in onze was-/droogcombinatie.

Overige informatie:
Rookvrij huis en huisdieren niet toegestaan.

Wil je weten hoe anderen hun verblijf hebben ervaren?Reacties