Boshuis (contactloos verblijf) 

Het boshuis ligt in de kop van Drenthe, is eigentijds, is voor 4 personen en is tegelijkertijd knus als je met twee personen komt. Stap je het huis binnen dan sta je in een ruime hal. Loop je daarna de kamer in dan zie je een gezellige kamer met openslaande deuren aan de voorzijde en ramen tot aan de vloer in de achtergevel. Je hebt hierdoor een optimale buitenbeleving ook op een dag met iets minder fijn weer.

Naast blader-/leesboeken zijn er spelletjes en puzzels. 's Avonds als het donker is geworden met de beamer de bioscoop beleving, maar een muziekje of internetten kan ook.

De keuken is van alle gemakken voorzien: een inductie kookplaat, combi-oven, afwasmachine, koelkast met vriesvak en natuurlijk allerlei andere handige dingen die goed van pas komen. Door de deels open keuken kun je koken en toch samen zijn.

Het huis heeft twee slaapkamers. Een van de slaapkamers heeft een tweepersoonsbedstee met elektrisch verstelbare bodems. De andere is een stapelbedstee met eenpersoonsbedden. Wil je je opfrissen dan is er een heerlijke regendouche. Is er veel kleding vuil geworden? Wassen en drogen kan in onze was-/droogcombinatie.

Er is een berging en je auto kun je bij het huisje neerzetten.

Duurzaamheid

- Elektriciteit: Combinatie van groene stroom en zonnepanelen
- Warm water: Elektrische doorstromer
- Koken: Inductie
- Afvalscheiding: Papier, glas en restafval
- Schoonmaken: Biologisch afbreekbare producten, ramen met regenwater
- Verwarming: Infraroodpanelen en gas
- Inrichting: Grotendeels marktplaats en kringloop
- Hout verduurzamen: Natuurlijke producten
- Isolatie: Dubbelglas, geïsoleerde muren, dak en vloer
- Bus: binnen 1 kilometer

Goed om te weten

Rookvrij huis en huisdieren niet toegestaan.
Uit respect voor de natuur stilte tussen 8 uur 's avonds en 8 uur 's ochtends.

beschikbaarvragen en voorwaarden