Kenmerken

Plek
Het 4-persoons houten boshuis ligt in een oud stuifzandgebied de Langeloërduinen dichtbij Norg. Sinds 1950 al een populair gebied bij bosgenieters. Mijn opa en oma gingen al op de solex vanuit Winschoten naar dit gebied met mijn moeder en oom achterop.

Het huis gaat op in de natuur en de plek wordt nog ieder jaar mooier. Op het grote terras aan de zonzijde geniet je hier lekker van. Tip: Aan het einde van de middag zit je ook heerlijk in de bearchairs onder het afdak van de schuur.

Vanaf het huis loop je binnen een paar minuten zo de natuur in en het verharde fietspad ligt op 20 meter afstand. Het dorp kun je vanaf daar zien liggen. Perfect dus.

Boshuis
Het boshuis is eigentijds, voor 4 personen en is tegelijkertijd knus als je met twee personen komt. Stap je het huis binnen dan sta je in een ruime hal. Loop je daarna de kamer in dan zie je een gezellige kamer met openslaande deuren aan de voorzijde en ramen tot aan de vloer in de achtergevel. Je hebt hierdoor een optimale buitenbeleving ook op een dag met iets minder fijn weer. Doordat er geen tv is heb je ruim tijd voor een goed boek of spelletje. Wifi staat wel tot je beschikking.

De keuken is van alle gemakken voorzien: een inductie kookplaat, combi-oven, afzuigkap, afwasmachine, koelkast met vriesvak en natuurlijk allerlei andere handige dingen die goed van pas komen. Door de deels open keuken kun je koken en toch samen zijn.

Het huis heeft twee slaapkamers. Een van de slaapkamers heeft een tweepersoonsbedstee met elektrisch verstelbare bodems. De andere is een stapelbedstee met eenpersoonsbedden. Wil je je opfrissen dan is er een heerlijke regendouche.

Heb je fietsen mee dan is er plaats in de schuur. Wel zo veilig en de volgende dag weer opgeladen als je dat wilt. Is er veel kleding vuil geworden? Wassen en drogen kan in onze was-/droogcombinatie.

Goed om te weten
Rookvrij huis en huisdieren niet toegestaan.

Reacties